Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/singlesenzo.nl/httpdocs/wp-content/themes/singlesenzo/single.php on line 11 Ik ga nu echt bloggen ! | Singles Enzo Singles Enzo Ik ga nu echt bloggen ! | Singles Enzo
Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Ik ga nu echt bloggen !

IMG_1564Ik ga nu echt bloggen!  Dat roep ik al vanaf oktober 2015. Het staat elke week in mijn agenda, maar wordt net zo makkelijk weer een week  verschoven. Het is ook wat als zelfstandige een eenmanszaak runnen. Erg leuk en geeft mij veel energie, die ik dan trouwens ook weer hard nodig ben voor; de boekhouding, de website onderhouden en ook nog gevonden worden op het internet, weekendjes/vakanties organiseren, gastvrouw zijn, nog vele andere kleine dingetjes én een blog schrijven. Je moet het allemaal kunnen, maar het is ook weer een uitdaging. En daar hou ik van. Jullie als bezoeker van deze website wil ik ook uitdagen om eens een blog te schrijven over bijvoorbeeld uitje/weekend/vakantie met Singles Enzo of iets waar je persoonlijk als single/allenstaande tegen aan loopt of op valt.

Ik ben nu 10 jaar single en wat mij opvalt, is dat ik bijna nooit meer word uitgenodigd om op visite te komen, wel op een verjaardag. Vooral bij stellen word ik nooit meer uitgenodigd om op een avond te komen kletsen. Terwijl wanneer ik ze ergens tegenkom, staan we een poos gezellig te praten. En het einde van het gesprek is altijd van: “We moeten echt een keer wat afspreken”.  Maar dat vervolg komt er niet. Ik ben er ook mee opgehouden om die stelletjes uit te nodigen. Persoonlijk vind ik het niet zo erg, maar het valt me op.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaring!

3 Reacties
  1. net zo hoor 🙂

  2. Nou ik herken mij ook hierin en denk dat de vrouwen bang zijn dat we hun mannen inpikken, pffff. Ik vind het wel erg jammer

Geef een antwoord

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713