Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/singlesenzo.nl/httpdocs/wp-content/themes/singlesenzo/single.php on line 11 Moet ik nog wel naar Turkije gaan? | Singles Enzo Singles Enzo Moet ik nog wel naar Turkije gaan? | Singles Enzo
Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Moet ik nog wel naar Turkije gaan?

 Moet ik nog wel naar Turkije gaan, dat is een vraag die me vaak gesteld wordt. Ongeveer 38 miljoen toeristen komen jaarlijks naar Turkije voor haar geschiedenis, cultuur, de keuken, de mensen en de mooie stranden. De afgelopen maanden hebben de diverse bomaanslagen de wereld geschokt. De doelen in Turkije waren niet gericht op de toeristen, maar om politieke druk te zetten op de Turkse regering en de economie. Dit is hoe de terroristen proberen met de aanslagen miljoenen mensen bang te maken en zo grote economische schade toe te brengen bij hun tegenstanders.

Het is dan ook onvermijdelijk dat veel reizigers bang zijn om Turkije te bezoeken. Terwijl de kans op een aardbeving, verkeersongeluk en verdrinking vele malen groter is. Maar waar zijn we wel veilig? Het kan overal gebeuren Spanje, Duitsland, België, Italië en ook Nederland. We gaan ook naar de Keukenhof, Konings- en Bevrijdingsdag vieren. Waakzaamheid is geboden en dat is ook zo in Turkije. Belangrijk is, dat je niet de angst je leven laat regeren. En boek jouw vakantie waar jij jezelf goed bij voelt.

Ik heb vrienden in Turkije en die hebben het financieel behoorlijk zwaar. Dit jaar zijn er ongeveer 40% minder boekingen dan voorgaande jaren. Wanneer het daar niet veilig zou zijn, dan zouden ze me dat zeker zeggen. Op 30 april vertrek ik met een groepje naar Turkije. Statistisch gezien is de kans groter dat mijn staatslot de winnende is in de staatloterij, dan dat ik betrokken raak bij een aanslag. Maar de kans dat ik op 30 april zit te stressen of de NS wel op tijd rijdt, is heeeel groot.

Geef een antwoord

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713