Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/singlesenzo.nl/httpdocs/wp-content/themes/singlesenzo/single.php on line 11 Pinksterweekend | Singles Enzo Singles Enzo Pinksterweekend | Singles Enzo
Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Pinksterweekend

Weer thuis na een gezellig Pinksterweekend. Na een volledige nacht slapen ben ik weer uit gerust opgestaan. Tijdens het schrijven van dit verslag klettert de regen tegen de ramen en besef ik dat we toch wel geweldig weer hebben gehad.

Zaterdag hebben we met praktisch de gehele groep gewandeld. De rest ging fietsen. De wandeling was prachtig. Alleen voor Gerard met de rolstoel een beetje heftig door het mulle zand op sommige plekken. We hadden er rekening mee gehouden dat er moeilijke plekken zouden zijn, maar het was pittig. Gelukkig waren er sterke mannen die Gerard op de moeilijke stukken sleeptouw hebben genomen. We hadden met de fietsers een ontmoetingsplek afgesproken waar we wat gedronken en gegeten hebben. We moesten nog een paar km naar de accommodatie lopen. Gerard heeft zich aan een fietser vastgeklampt en zich heerlijk laten rollen.

Zondag 1e Pinksterdag waren de wandelaars in de minderheid en de fietser opgedeeld in 2 groepen, een fanatieke en een minder fanatieke groep. Het was eigenlijk ze dat de groep als in puzzel in elkaar viel. Iedereen een perfecte dag gehad. We hadden ’s avonds een BBQ. De wind en een lege gasfles maakte het ons nog een beetje moeilijk. Eenmaal de vlam in de pan liep het als een trein. Heerlijk gegeten.

Maandag 2e Pinksterdag, de dag van vertrek. Na het ontbijt en nog even gezellig kletsen de koffers weer ingepakt. Ik had nog een kleine wandeling voorgesteld, maar de meeste hadden weinig slaap gehad (de beruchte Brabantse nachten) en nog een hele rit te gaan. We hebben afgesloten bij “in den Bockenreyder” met een lekkere bak koffie en wat lekkers. En toen ging ieder weer zijn eigen weg.

Ik hoop dat iedereen goed is thuisgekomen en ik zou zeggen op naar het Zomerweekend Witteveen van 14 t/m 16 juli !!

Geef een antwoord

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713