Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Ga mee naar kuşadasi

De toeristische hoofdstad van het Egeïsche Zeegebied heeft haar bekendheid vooral te danken aan de ideale ligging op korte afstand van stranden, ruïnes, eilanden en natuurgebieden. De stad die is genoemd naar het ‘duiveneiland’ (kuş = vogel; ada = eiland).  Overal in de stad komen we de duif tegen.


compositie_k1 

Een bijzondere plaats met grote contrasten. Aan de ene kant is er veel toerisme, tegelijkertijd zijn er nog tal van onontdekte plekken. Kleine eilandjes en prachtige havens waar zelfs de grootste cruiseschepen aanmeren. We komen aan in Izmir of Bodrum, waarna de prachtige rit naar Kuşadasi ons door de ruige bergen met talrijke dorpjes en langs prachtige zeezichten voert.  
Het zeewater is hier helder blauw en de prachtige zandstranden worden gekenmerkt door gezellige standtenten/terrassen met een gastvrije bediening. Hoort u het geluid van de zee al met een koel drankje binnen handbereik?

compositie_k2

Wandelen naar het vogeleiland of opgaan in de gezellige drukte van de prachtige boulevard. Snuffelen en heerlijk afdingen op de grote markt met allerlei koopwaar. Vol verwondering vanaf een terras kijken naar het komen en gaan van de cruiseschepen, begeleid door de loodsbootjes (vooral ’s avonds een fascinerend gezicht). Opgaan in het bruisende nachtleven of heerlijk eten in een typisch Turks restaurant. Het kan allemaal. Gaat u mee?

compositie_k4
Het hotel8eb0a2b772ea8ea0bfe0e5c72eaf66a7_f179

We verblijven in een vriendelijk en gastvrij hotel. Knus, schoon en met kamers die voorzien zijn van een goed bed, wc, douche, airco, haardroger, tv en WiFi. De kamers zijn niet zo groot, uitermate geschikt voor singles. U heeft een kamer helemaal voor u alleen! De afstand tot de boulevard en de zee is 40 meter en ook het centrum is op loopafstand (5 min). In de directe omgeving van het hotel zijn geen bars die u ‘s nachts uit uw nachtrust kunnen houden. Tegenover het hotel is een winkeltje dat in het hoofdseizoen 24 uur per dag open is en buiten het seizoen tot s’avonds laat.

 

Excursies

In de prachtige omgeving van Kuşadasi valt heel wat te genieten. Natuurlijke het beroemde Efese, maar ook een bezoek aan het bergdorpje Serince – Sterfhuis van de Heilige Maagd Maria – Milet – Didim – Nyssa – Nationaal Park Millipark – Grot van Zeus – Turkse avond in de Karavanserai – Bafameer – Priene – Aphrodisias – Pamukkale – Adaland, aquapark en dolfinarium en een bezoekje aan de Haman behoren tot de mogelijkheden. Tijdens uw bezoek aan Kusadasi mag natuurlijk de boottocht, de jeepsafarie en de weekmarkt niet ontbreken.
Wanneer u specifieke wensen heeft, laat het ons weten en dan kijken we of het haalbaar is.
compositie_k5

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713