Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Home

Singles Enzo is er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Mensen die – om wat voor reden dan ook – alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen. Hoewel er natuurlijk van alles kan gebeuren, is het geen dating-reis. Alle reizen zijn 100% single, zoals dat heet. Er worden geen ‘gemengde’ reizen aangeboden, zoals dat vaak bij grote touroperators het geval is. Alle bestemmingen zijn door onszelf uitgezocht en bezocht.

Het excursieaanbod is zo opgesteld, dat u tegen zo laag mogelijke kosten toch zoveel mogelijk de omgeving kunt proeven en beleven.. U krijgt wat we beloven. Een onvergetelijke vakantie. Samen met anderen, maar niet geforceerd. Groepsreizen zijn vaak niet afgestemd op mensen die alleen reizen. Een mevrouw over haar ervaringen met andere groepsreizen: “Ik wilde graag op vakantie, maar niet voor de zoveelste keer met familie. Je voelt je toch snel het 5e wiel aan de wagen. Ik vond het doodeng, die groepsreis. En toen voelde ik me ook daar een buitenstaander….. Eenzaam. Reizen is gewoon niet meer voor mij weggelegd.”

Niet het ‘vijfde rad aan de wagen’? Alleen op vakantie gaan is niet altijd even vanzelfsprekend. Goedbedoelde adviezen van familie en vrienden ten spijt, u voelt er weinig voor om als ‘vijfde rad aan de wagen’ te fungeren. U ziet op tegen een zogeheten ‘groepsreis’? Wilt graag contact met medereisgenoten, maar geen ‘verplichtingen’? Bij Singles Enzo treft u de juiste combinatie. De juiste reisgenoten. Of het nu gaat om een reis waarin u volop geniet van natuur, cultuur en historie, Reizen voor alleengaanden,Single reizen Europa,Wandelvakantie of juist een relaxte strandvakantie met volop uitgaansmogelijkheden.

Flexibiliteit, vrijheid maar bovenal eerlijkheid. Waar voor uw geld. Daar staan wij voor. U bent van harte welkom op een van onze reizen. Wat dacht u van het toeristische Kuşadasi of het onontdekte Bafameer in Turkije?

Alleengaand, maar daar alles behalve alleenstaand!

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713