Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

8-daagse reis wandelen en schilderen in Hongarije

Alle activiteiten van Singles Enzo zijn voor onbepaalde tijd komen te vervallen!!

Voor belangstellenden van onderstaande reis kunt u terecht voor informatie en boekingen: https://www.creatiefhongarije.nl/wandelen/ 

8-daagse reis wandelen en schilderen in Hongarije

Kom tot jezelf en ervaar deze 8-daagse reis wandelen en schilderen in Hongarije. Een perfecte afwisseling. Prachtige wandelingen maken in Hongarije, wat hèt wandelland bij uitstek is voor de sportieve wandelaar. Lekker creatief bezig zijn met schilderen, beeldhouwen of mozaïken.  De locatie waar we verblijven ligt in natuurpark “Koppány Volgye”. Het Hongaarse klimaat is erg gunstig voor ons. Eigenlijk zeggen we: ‘het is hier altijd mooi weer’. Natuurlijk regent het ook wel eens, maar het is het hele jaar door genieten in Hongarije.

Wandelen

We verblijven in natuurpark “Koppány Volgye” en in dit park zijn er hele mooie wandeltochten uitgezet door onze gids. Korte en lange wandelingen. In deze combiweek worden alleen de korte routes gelopen (+/- 8 tot 12 km). Voor vertrek doen we eerst wat rek, strek en yoga oefeningen. Goed om de spieren alvast een beetje op te warmen. De gids voor de wandelingen is Jean.

Creatief

In de middag verzamelen we voor het creatieve gedeelte in het atelier, de oude wagenschuur. Hier zijn alle materialen aanwezig, die we in deze week nodig kunnen hebben. Annerie legt bij de eerste les de keuzes uit. Je kunt kiezen;  intuïtief schilderen, beeldhouwen uit speksteen, mozaïeken, landschap schilderen. Het enige wat je mee mag nemen is “lef”. Ervaring in schilderen, beeldhouwen of anderszins is niet nodig. Het gaat om het plezier hebben in het creëren. Alvorens we starten, mag je meedoen met een kleine meditatie voor ontspanning en het hoofd “leeg” te maken.

Annerie

Annerie is een beeldend kunstenaar en heeft een flexibele werkbasis. Dus waar Annerie ook is, is haar atelier. Creëren wanneer ze geïnspireerd is, geeft haar het ultieme gevoel van vrijheid!

Hoogtepunten:

 • De Hongaarse cultuur en gastronomie
 • Verblijf in een authentieke luxe boerderij
 • Nederlandse gastheer en gastvrouw
 • Wandelen met een gids
 • Schilderen met een kunstenares
 • Diverse data mogelijkheden

Kom tot jezelf in deze fantastische week!

Combinatieweek Wandelen en Schilderen

Je houdt van een actieve vakantie, avontuur en lekker eten.

In de ochtenden wordt er gewandeld, met gids. Na het ontbijt verzamelen we en zal de gids vertellen welke tocht deze ochtend zal worden gewandeld. De locatie waar we verblijven ligt in natuurpark “Koppány Volgye” en in dit park zijn hele mooie wandeltochten uitgezet door onze gids. Korte en lange wandelingen. In deze week worden alleen de korte routes gelopen, ca. 8 tot 12 km. Voor vertrek doen we eerst wat rek, strek, yoga oefeningen, goed om de spieren vast een beetje op te warmen.

Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch klaar. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd (siësta). Even doen waar je zin in hebt, zoals bijvoorbeeld: hangmatteren, op een van de zonnebedden bij het zwembad relaxen, lezen of gewoon lekker niks.

In de middag, om 3 uur, verzamelen we voor het creatieve gedeelte in het atelier, de oude wagenschuur. Alle materialen zijn hier aanwezig, die we in de loop van de week nodig kunnen zijn. Gebruik alle gereedschappen, acrylverf, kwasten, ezels, mozaïek steentjes e.d. zijn inclusief. Schilders ondergronden, zoals linnen-katoen-papier en paneel zijn exclusief en voor een redelijke prijs aan te schaffen. Annerie legt bij de eerste les de keuzes uit. Je kunt kiezen: intuïtief schilderen, beeldhouwen uit speksteen, mozaïeken, landschap schilderen. Het enige wat je mee mag nemen is “lef”.

Ervaring in schilderen, beeldhouwen of anderszins is niet nodig. Het gaat om het plezier hebben in het creëren. Alvorens we starten, mag je mee doen met een kleine meditatie voor ontspanning en het hoofd “leeg” te maken.

En dan moe maar voldaan hebben we rond half 7 het diner met elkaar, vers en goed verzorgd!
De bar is eerder geopend voor een lekker koud drankje.

Ben je ook enthousiast?

 

Alle activiteiten van Singles Enzo zijn voor onbepaalde tijd komen te vervallen!!

Voor belangstellenden van onderstaande reis kunt u terecht voor informatie en boekingen:
https://www.creatiefhongarije.nl/wandelen/ 

Prijzen 8 daagse reis Wandelen en Schilderen in Hongarije
(let op: 
de groepsreizen bestaan niet altijd “alleen” uit singles)

8 daagse reis: Wandelen en Schilderen in Hongarije 2021:
G
ebaseerd op een gedeelde 2-persoonskamer € 695,- per persoon
Gebaseerd op basis van een 1-persoonskamer € 820,- per persoon

Bij boekingen 6 weken vóór vertrektijd vervallen de boekingskosten!

Gebruik van alle gereedschappen, acrylverf, kwasten, ezels, mozaïek steentjes e.d. zijn inclusief.
Schilders ondergronden zoals linnen, katoen, papier, paneel, zijn exclusief en voor een redelijke prijs aan te schaffen.

Het is de bedoeling om vanaf Schiphol of Eindhoven met dezelfde vlucht te reizen, zodat iedereen met dezelfde transfer mee kan. De prijzen van de vliegticket varieren. Het is dus moeilijk om de juiste prijs te publiceren. De prijs varieert tussen € 100 en € 200.

Inclusief:

 • Transfers van en naar het vliegveld bij Budapest wanneer de retourticket door ons is geadviseerd. Dit i.v.m. met aankomst tijd alle andere gasten.
 • Eventueel transport tijdens het wandelprogramma inclusief de luchthaventransfers
 • 7 Overnachtingen.
 • Alle maaltijden thuis, zoals ontbijt, lunch en diner (lunch of diner in eetgelegenheden voor eigen rekening).
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Bij de accommodatie gratis water, thee en koffie
 • Energie en schoonmaak kosten
 • Gebruik zwembad (geopend van mei tot oktober) en WiFi
 • Toeristenbelasting
 • Schilder/workshop o.l.v. Annerie
 • Acrylverf, kwasten, pastel, aquarel, schetspapier
 • Een afsluitende expositie en Hongaarse avond
 • Transport van je werkstuk naar Nederland (indien gewenst)

Exclusief:

 • Vliegtickets tegen kostprijs. Deze kunnen wij voor u verzorgen.
 • Eventuele transfers kosten bij het “niet samen vliegen”. Redelijke busverbindingen.
 • Ruimbagage ongeveer € 40,-
 • De consumenten bijdragen van het garantiefonds GGTO € 15,00 per boeking.
 •  Boekingskosten € 20,-
 • Uitgave bij restaurantbezoek, uitstapje e.d.
 • Alle persoonlijke uitgaven en de consumpties onderweg en bij de accommodatie.
 • Alle overige kosten.

Eventuele opties (deze vermelden op het boekingsformulier):

 • Vliegticket met 10 kg. handbagage tegen kostprijs
 • Eventueel extra ruimbagage (10, 20 of 30 kg) vanaf € 40,-
 • Aparte transfer Budapest – Somogyacsa € 120,-

Vervoer: eenvoudigst is om met het vliegtuig te komen. Wij kunnen de vliegticket tegen kostprijs regelen. Dit heeft de voorkeur, daar dan alle deelnemers tegelijkertijd in Budapest aankomen. De chauffeur haalt de groep op en rijdt naar onze locatie in Somogyacsa (transfer is dan bij de ticketprijs inbegrepen). Je kunt echter ook zelf je ticket boeken of je reis geheel zelf regelen (bijv. per auto of OV). Kom je per auto uit Nederland, trek dan ongeveer 2 dagen uit voor de reis (1400km). Wil je aansluitend een paar dagen in Budapest verkennen? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De aanbetaling voor deze reis is conform de algemene voorwaarden:
Na tot standkoming van de Overeenkomst dient binnen 14 dagen na ontvangst van de aanbetalingsfactuur 20% van de reissom te zijn voldaan met een minimum van € 50 per reiziger. Indien vliegtickets zijn inbegrepen, dient het volledige bedrag van de vliegtickets plus 20% van de reissom van het overige deel van de reis als aanbetaling te worden voldaan.
Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de aanvangsdatum van de Reis te zijn voldaan. Bij totstandkoming van de Overeenkomst binnen 6 weken voor de aanvangsdatum van de Reis, dient de volledige reissom per ommegaande en in ieder geval voor aanvang van de Reis te zijn voldaan.

Onbekend

Geef een antwoord

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713