Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Grenzeloos genieten Kuşadasi Turkije

Deze aanbieding is verlopen.

Tijdens uw verblijf in Kuşadasi kunt je grenzeloos genieten en je hoeft je geen moment te vervelen. De ligging van Kuşadasi biedt enorm veel mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. We hebben een programma samengesteld, maar er is genoeg ruimte voor uw persoonlijke wensen en natuurlijk ook om een van de vele stranden te bezoeken. Uiteraard gebeurd alles in samenspraak met de groep.

Dag 1: Aankomst. Praktisch altijd zult u in de nacht van zaterdag op zondag tegen 00.15 uur op de luchthaven van Izmir landen. Het is een uurtje rijden naar ons hotel. Na aankomst op uw kamer kunt u er voor kiezen nog even een welkoms drankje te drinken op een terras aan de boulevard.

Dag 2: Verkennen. Wanneer iedereen gesetteld en uitgeslapen is en natuurlijk genoten heeft van het Turkse ontbijt gaan we de omgeving verkennen. Na een wandeling langs de boulevard komen we aan bij het vogeleiland. Hier gaan we even genieten van het uitzicht en bijkomen van de wandeling onder het genot van een drankje. De rest van de dag kunt u zelf invullen.

Dag 3: Bezoek aan Efeze en/of Şirince. Ook kan dit gecombineerd worden met een bezoek aan het sterfhuis van de H. Maagd Maria op de 420 meter hoge Bülbül-Dag (Berg van de Nachtegaal) waar Maria leefde tijdens de laatste jaren van haar aardse bestaan. Efeze staat bekend als één van de meest bekende archeologische opgravingen ter wereld. Het is ook één van de best bewaarde antieke steden van de westerse wereld en de drukst bezochte antieke bezienswaardigheid van heel Turkije. Een 12 km. lange slingerweg brengt ons naar Şirince. De huizen hebben hier nog steeds het Griekse uiterlijk, terwijl het interieur weer meer Turks is. Het is een prachtig dorp gelegen op ruim 600 meter hoogte. De omgeving is zeer groen en bijzonder vruchtbaar.

Dag 4: Boottocht. Met de boot varen we over het helder blauwe water, langs de kust naar prachtige baaien. We leggen verschillende keren aan in de kristal heldere baaien. Je zwemt, plonst, spettert ,duikt en snorkelt wat. We genieten van een heerlijke lunch en tijdens de boottrip zijn de drankjes gratis. Vakantiegevoel ten top, maar vergeet je zonne factor niet!!

Dag 5: Grote weekmarkt, Kuşadasi. Vandaag is er de grote weekmarkt van Kuşadasi. Op deze markt worden typische Turkse produkten aangeboden, maar ook veel kleding, groente en fruit, kruiden en etenswaar. De rest van de dag zullen we een lekker plekje opzoeken om van de zon te genieten.

Dag 6: Jeepsafari*. We worden ‘s morgens bij ons hotel opgehaald en rijden naar de Samson berg, bezichtigen daar een oud klooster. De lunch genieten we met uitzicht op het Griekse eiland Samos. Ook bezoeken wij de grot van Zeus, waar u kunt zwemmen in het zeer frisse water. Wij sluiten deze safari af op het stand van Long Beach.

Dag 7: Vrije Dag. Deze dag kunt u gebruiken om naar het strand te gaan, inkopen te doen of om nog iets te bezoeken wat u in het programma gemist heeft. Wij zullen u uiteraard helpen en adviseren bij uw keuze.

Dag 8: Dag van vertrek. Over het algemeen vertrekt de vlucht om 16.00 uur vanuit Izmir. Dat betekend tegen 12.30 uur vertrek richting luchthaven. Zo heeft u nog een gedeelte van de ochtend over om de laatste lira’s op de maken.

Bovenstaand programma is exclusief de reissom. Niet iedereen heeft behoefte aan een programma of delen van het programma. Natuurlijk is iedereen vrij in doen en laten. Het is immers vakantie!
De entree/prijzen zijn ca. Efese ca € 25,00- / boottocht of jeepsafari* incl. lunch en drankjes ca € 25,-.

In deze week heeft u wat van Turkije gezien, maar er is nog zoveel meer: Antieke steden zoals Didim, Milette, Priene, Nyssa, Magnesia enz. .

We lunchen meestal op de lokatie waar we die dag zijn. In de avond uren overleggen we gezamenlijk waar we gaan eten en daarna wordt meestal nog een terrasje opgezocht met live muziek waar ook nog regelmatig de voetjes van de vloer gaan op allerlei populaire muziek. De echte nachtbrakers kunnen nog naar “Barstreet” gaan, daar gaat het door tot in de vroege uurtjes.

* Het kan voorkomen dat de tocht van de jeepsafari is gewijzigd i.v.m. de droogte en daardoor gevaar voor het ontstaan van bosbranden.

Arrangementen:

Volgt z.s.m.

Wat is inbegrepen?
Retourticket Amsterdam – Izmir.
20 kg ruimbagage en 6 kg handbagage
Transfers van en naar het vliegveld Turkije (Izmir of Bodrum).
Logies met ontbijt.
Nederlandse begeleiding (Els) meestal bij de groep.

En wat komt er nog bij?
De consumenten bijdragen van het garantiefonds GGTO € 15,00 per boeking.
Visum kosten ad € 20,00 p.p. online te kopen
Alle resterende uitgaven.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Geef een antwoord

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713