Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Hunebedden weekend Drenthe


Warning: Illegal string offset 'alt' in /var/www/vhosts/singlesenzo.nl/httpdocs/wp-content/themes/singlesenzo/single-singlesenzo_reizen.php on line 33
6

Hunebedden weekend Drenthe

Het hunebedden weekend Drenthe is van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart en wij logeren bij Hotel het Witte Veen te Midden-Drenthe. Singles Enzo is al jaren te gast bij Hotel het Witte Veen. En vele van mijn gasten weten de weg naar Witteveen regelmatig te vinden, maar een hunebed hebben ze nog nooit gezien. Daar gaan we met dit weekend verandering in brengen. Onze doelgroep is 40+,  50+ en 60+, maar ben je jonger of ouder en het programma spreekt je aan dan ben van harte welkom!

In de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn verschillende gezellige dorpjes en stadjes. Orvelte, een monumentendorp teruggebracht in de staat waarin het zich bevond in de jaren 20/30 van de 19e eeuw.  Een echte aanrader! Ook de vestingstad Coevorden, en de diverse beelden- en galerietuinen zoals in Gees en Hooghalen zijn een bezoekje waard.
Verder vindt u in Drenthe tal van andere bezienswaardigheden zoals Wildlands Emmen, Hunebedcentrum Borger, Gevangenismuseum Veenhuizen, Openluchtmuseum Ellert & Brammer, en Veenpark in Barger-Compascuum. In de directe omgeving vindt u verder nog het dorp Westerbork. Het Herinneringscentrum Westerbork en het Voormalig Kamp Westerbork vertellen het indrukwekkende verhaal over Drenthe in de Tweede Wereldoorlog. Ook een aanrader is het Drents museum in Assen, waar ook regelmatig ‘grootse’ tentoonstelling zijn. Ten tijde van dit hunebedweekend is het ook de laatste kans om Barbizon van het noorden te zien. Het gaat over de ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950.

Verblijf:

Hotel Het Witte Veen, een eenvoudig doch sfeervol hotel met schitterende vergezichten, een restaurant, buitenterras en een gezellig bruin café. Nette 3 persoons kamers met heerlijke bedden, eigen douche en toilet. Elke morgen uitgerust opstaan met schone handdoeken! Heerlijke relaxte dagen; wandelen, fietsen, ontdekken en niet te vergeten ontspannen. Lekker genieten met een leuke groep gelijkgestemde singles in het mooie en rustieke deel van Drenthe.

Hoogtepunten:

 • Leuk programma
 • Goede prijsverhouding
 • Zeer gastvrij personeel
 • Lekker er op uit
 • Gezellige dagen met gelijkgestemden.

Leuke mensen ontmoeten in een vertrouwde sfeer van Singles Enzo!

Programma:

Vrijdag 20 t/m zondag 22 maart 2020 (kleine wijzigingen voorbehouden)

Dag van aankomst vrijdag 20 maart vanaf 17.00 uur: ontvangst. Ongeveer 19.30 uur: soep met broodjes en aansluitend een gezellige avond.

Zaterdag 21 maart  8.00 tot 10.00 uur: ontbijtbuffet 10.30 uur: Gezamenlijk vertrek per auto (carpolen) richting Hunebedcentrum te Borger ± 13.00 - 13.30 uur: Lunch bij het Hunebedcentrum (eigen rekening en uiteraard niet verplicht). Na de lunch een wandeling van ongeveer 11 km voor de liefhebbers ! de niet wandelaars, in het centrum is nog genoeg te ontdekken of ga weer richting Witteveen, bezoekje Orvelte enz. Om 18.30 uur: Dinerbuffet en aansluitend een gezellige avond

Dag van vertrek zondag 22 maart  9.00 tot 11.00 uur: Ontbijtbuffet Om 11.00 uur:               Afsluiting of nog een wandeling op het Mantingerveld? Minimaal 4 belangstellenden

Arrangement prijzen:

Beperkt aantal 1-éénpersoonskamers  met eigen douche en toilet  € 215,00  Boeken Beperkt aantal 1-éénpersoonskamers  appartementsgedeelte  € 200,00 boven het café met gedeelde douche + 2 toiletten (delen met hooguit 3 personen) Boeken Gedeelde 2/3 persoonskamer met eigen douche en toilet: € 165,00 Boeken Mixkamer, groepskamer met max. 14 personen, mannen en vrouwen gemengd: € 135,00 Boeken Inbegrepen:
 • 2x overnachting
 • 2x ontbijt in buffetvorm
 • 1x soep met broodjes
 • 1x diner in buffetvorm
 • entree Hunebedcentrum en wandeling(en)
 • toeristenbelasting
Het weekend gaat door bij minimum 10 boekingen. Niet inbegrepen:
 • De heen en terugreis
 • vervoer tijdens het weekend naar de activiteiten
 • Eventuele fietshuur (Om de kosten te drukken kun je jouw eigen fiets meenemen).
 • Lunch
 • Alle drankjes
Fietsstalling en parkeren auto gratis.

Geef een reactie

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713