Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Singlereizen voor 30+

U bent single maar u wilt niet graag alleen op vakantie? Een singlereis met dezelfde leeftijdsgenoten zou dan een ideale uitkomst kunnen zijn. Singles Enzo biedt uiteenlopende singlereizen voor 30 plussers aan. Daarnaast organiseren wij ook singlereizen voor 40 en 50 plussers. Singles Enzo is speciaal opgericht om alleenstaande singles een onvergetelijke reis te bezorgen tegen een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van singlereizen voor 30 plussers maar ook voor andere leeftijdscategorieën. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn wordt er persoonlijk naar u gekeken zodat u de vakantie van uw leven krijgt.

Singlereizen 30+ en de mogelijkheden
Wij bieden singlereizen voor 30 plussers aan in het prachtige Turkije en Griekenland. Of u nu opzoek bent naar een actieve singlereis of een relax vakantie. Bij Singles Enzo bent u aan het juiste adres. Singles Enzo organiseert bijvoorbeeld de volgende singlereizen in Turkije:

  • Kuşadasi: deze singlereis brengt u naar de sfeervolle en bruisende stad Kuşadasi. De stad Kuşadasi wordt ook wel de toeristische hoofdstad van de Egeïsche zee genoemd. Deze naam heeft Kuşadasi te danken aan zijn goede ligging. Op korte afstanden vindt u prachtige stranden, ruines, eilanden en ruige natuurgebieden.
  • Wandelvakantie Bafameer: Singles Enzo neemt u graag mee naar het prachtige Bafameer. Het is een onontdekte plek met typische monumentale Turkse huizen. Het meer en de omringende bergen behoren tot het natuurreservaat. Tijdens deze Singlereis verblijft u in het dorpje Kapikiri. Hier heeft de tijd letterlijk stil gestaan en leeft men van zijn eigen teelt. Tijdens deze singlereis voor 30 plussers gaan we in deze prachtige streek wandelend op vakantie. U komt langs indrukwekende rotsformaties, muurtekeningen, tempels en bijzondere Frescos. Iedere wandeling wordt daardoor een unieke en onvergetelijke belevenis.

Meer informatie
Ook leest u op de website meer informatie over prijzen, data en u leest reacties van andere vrijgezellen. Zo weet u voordat u op reis gaat alles wat u moet weten over de alleenstaandenreizen van Singles Enzo. Boeken is gemakkelijk via de website en als u vooraf nog een vraag heeft, dan kunt u die stellen door te mailen naar info@singlesenzo.nl. Ook kunt u bellen naar 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713