Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Singlereizen voor 40+

Singles Enzo is er voor vrijgezelle singles die niet alleen op vakantie willen gaan. Wij bieden verschillende singlereizen aan speciaal voor 40 plussers. De singlereizen nemen u mee naar het prachtige Turkije of Griekenland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandelvakantie rondom het prachtige onontdekte Bafameer?  Deze plek ligt ver weg van het massatoerisme, waar u het echte Turkije in alle opzichten zult meemaken. Of bent u meer opzoek naar een relax vakantie? De singlereis naar het bruisende stad Kuşadasi aan de middellandse zee  is dan wellicht echt iets voor u.  Welke singlereis u ook kiest wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie krijgt. Naast onze 40 plus singlereizen bieden wij ook reizen aan speciaal voor 30 en 50 plussers. Wat ons anders maakt als andere aanbieders is dat wij een kleinschalige organisatie zijn waardoor wij kijken naar u als persoon en u dus geen nummer bent. Bent u geïnteresseerd in een singlereis  voor 40 plussers? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Singlereizen 40+  plezier met een groep
Op vakantie gaan met een groep mensen die u eigenlijk niet kent, in een prachtige onbekende omgeving? Dit is een unieke en spannende ervaring die u eigenlijk niet mag missen. U leert in een korte tijd veel verschillende nieuwe mensen kennen. Vaak vloeien er langdurige contacten uit voort. Kenmerkend aan Singles Enzo is dat wij een uitstekende balans bieden tussen activiteiten, relaxen en vrijheid. Deze combinatie maakt van onze single reizen voor 40 plussers een succes.

Contact opnemen met Singles Enzo
Bent u als single op zoek naar een actieve wandelvakantie of spreekt een strandvakantie u meer aan? Bij Singles Enzo bent u aan het juiste adres. Wij bieden uiteenlopende singlereizen aan. Wij informeren u natuurlijk graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op
het nummer +31(0)572 – 373586

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713