Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Singlereizen voor 50 plussers

Alleen op vakantie gaan is niet altijd vanzelfsprekend. U wilt als single echter wel graag op vakantie. Singles Enzo biedt de ideale oplossing. Wij zijn als kleine reisorganisatie gespecialiseerd in singlereizen voor 50 plussers. Wij bieden singlereizen aan naar het prachtige Turkije en Griekenland. Reizen met verschillende mensen in een onbekende omgeving is een prachtige en unieke ervaring zonder enige verplichtingen. U komt in contact met mensen die verschillende interesses hebben, hier vloeien vaak nieuwe vriendschappen uit voort. Singles Enzo heeft kundige en enthousiaste reisleiders die u alle mooie plekken van de omgeving laten zien. De singlereizen voor 50+ zijn opgesteld dat u veel van de omgeving kan proeven en beleven. Op deze manier willen wij u een onvergetelijke vakantie bezorgen tegen een scherpe prijs.  Naast onze singlereizen voor 50 plus bieden wij ook speciale reizen aan voor 30 en 40 plussers. Bent u geïnteresseerd in een singlereis naar het prachtige Turkije? Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Singlereizen 50+ naar het Bafameer
Singles Enzo biedt prachtige singlereizen voor 50 plussers aan naar het fraaie Turkije. Deze singlereizen lopen uiteen van een actieve wandelvakantie tot een relaxvakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een single wandelvakantie naar het Bafameer? Dit is het onontdekte Turkije, een plek die ver weg van het massatoerisme ligt. U vindt hier geen hoge flathotels maar typische Turkse monumentale huizen. We verblijven in het dorpje Kapikiri waar de tijd letterlijk heeft stilgestaan. De inwoners leven hier nog van hun eigen teelt zoals olijven, kaas en honing. Tijdens deze singlereis gaan we de prachtige bergachtige omgeving van het Bafameer wandelend ontdekken. De historie komt tijdens de deze wandelingen tot leven. U komt langs indrukwekende rotsformaties, muurtekeningen, tempels en bijzondere fresco’s. Iedere wandeling wordt daardoor een unieke en onvergetelijke belevenis. Wilt u meer informatie over deze singlereis? Klik dan op bekijk dan deze pagina of neem contact op met Singles Enzo. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen met Singles Enzo
Als u meer informatie wilt over de verschillende singlereizen kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31(0)572 – 373586. Wij geven u graag informatie over de verschillende singlereizen.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713