Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

De persoon achter

Het gezicht achter Singles Enzo: “the woman from Holland”

Ze vond dat het anders moest kunnen. Els was al diverse keren in Turkije geweest en kende bepaalde streken. Ze stapte in haar auto, reed naar Turkije en bezocht verschillende accommodaties. Zo verkende ze de bijzondere omgeving rond het Bafameer, dat ze al zo vaak vanuit een bus had gezien. Els was verrast door de prachtige omgeving, de authentieke sfeer, de natuur en de gastvrijheid van de mensen.

Men herkende haar snel en de tamtam deed zijn werk: Els werd ”the woman from Holland”. Alle excursies probeerde ze zelf uit, van wandeling tot trektocht met overnachting in een shepherd-home . Ze voerde leuke gesprekken en kon een prachtige reis samenstellen. Singlesenzo.nl was geboren.

Aandacht

Els: “Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Wij halen onze gasten zo veel mogelijk zelf op van de luchthaven. Ik ben echt het centrale aanspreekpunt. Tegelijkertijd weet ik ook uit ervaring dat je mensen vrij moet laten. Wij zorgen voor de accommodatie en de vliegreis en stellen een programma samen. De reis kunnen we echter ook aanpassen aan ieders wensen.

Dynamiek

Het organiseren van deze reizen geeft mij veel voldoening. Ik heb een goed gevoel als iedereen ligt te dutten op de terugreis. Ook de vaak emotionele reacties doen mij veel, het is prachtig om te zien hoe mensen contacten leggen en er dynamiek in de groep ontstaat. Sommige mensen hebben al veel meegemaakt en kunnen tijdens de vakantie echt even alles achter zich laten. Ze komen ontspannen en ‘opgeladen’ weer thuis Ik wil benadrukken dat het absoluut niet om ‘zielige’ mensen gaat. Onze gasten zijn zelfstandige en zelfbewuste mensen. Ze weten wat ze willen. Laten zich niet door – goedbedoelde – adviezen om toch maar niet alleen op vakantie te gaan beïnvloeden. De chemie in de groep is er altijd. Ondanks de verschillen, men laat elkaar in de waarde. Dit is heel bijzonder en valt zelfs de lokale bevolking op, zo heb ik ervaren. Die tevredenheid uit zich ook in het feit, dat veel mensen ook een volgendede keer bij Singlesenzo.nl boeken. Dat is natuurlijk ons grootste compliment.”

Nieuwe weg

De afgelopen jaren heeft Singles Enzo de activiteiten uitgebreid. Voor heel veel mensen is het een grote stap om een single/ alleengaande vakantie/reis te boeken. Het programma is al uitgebreid met weekendjes. De intentie is om het programma meer uit te bereiden met wandelingen, dag uitjes en Citytrips. Perfekte aanvullingen. De vorderingen zijn ook te volgen via Facebook en ook op Instagram

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713