Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Recensies

Schrijf zelf een recensie over Singlesenzo!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 29 reviews
by Betty on Singles Enzo
Najaarsweekend Witteveen

Weer thuis na een ouderwets gezellig najaarsweekend. Ontzettend gelachen en fijn gedanst op de muziek van DJ Karin.Lieve Els, Laura en team, bedankt voor de gezelligheid.Tot ziens met Oud en Nieuw!

by Heleen on Singles Enzo
Pinksterweekend

Het was een heel geslaagd pinksterweekend en wat hebben we geboft het weer !Heerlijk gewandeld en gefietst in een prachtige omgeving. En veel gezelligheid van de mensen om je heen.

by Lilian on Singles Enzo
Pinksterweekend

Lieve allemaal, het was een heel geslaagd weekend, op en top gezelligheid en leuke activiteiten. Els, bedankt voor de organisatie, topper! En aan een ieder van jullie….tot een volgende ontmoeting, groetjes

by Betty on Singles Enzo
Pinksterweekend

Net terug van een heerlijk weekend in Diessen. Fijn gelopen en gefietst. Wat kleine technische probleempjes met een rolstoel en een fiets maar dat mocht de pret niet drukken. Weer veel gelachen. Dank je wel Els voor je lieve zorgen.

by Carolien on Singles Enzo
oud en nieuw Witteveen

Ik heb voor het eerst Oud en Nieuw gevierd met mensen die ik niet kende. Van het eerste tot het laatste moment heb ik het geweldig naar me zin gehad. Gelachen, gedanst, prima gegeten en mooie gesprekken gevoerd.Ik kijk met veel plezier terug op een paar fantastische dagen. Ik heb in jaren niet zo'n leuke jaarwisseling gevierd.Ik kan het iedereen aanraden!

by Betty on Singles Enzo
Oud en Nieuw Witteveen.

Weer een geweldig oud en nieuw gehad in Hotel Witteveen. Fijn bijgepraat met alle bekenden en leuke gesprekken met nieuwe mensen. Els als gastvrouw. Super. En Laura en team van het hotel bedankt en tot het volgende weekend in maart.

by Gonnie on Singles Enzo

Ik vond het super. Eigenlijk vond ik het best wel eng. Ik wou zelfs op het laatste moment nog af zeggen. Blij dat ik het niet heb gedaan. De gasten waren gezellig. Ik vond Els een goede gastvrouw vond en het personeel was super.

by Stefan on Singles Enzo
oud en nieuw 2016/2017

Dit was voor mij de aller eerste keer dat ik oud en nieuw met Singles Enzo heb gevierd. Is mij niet tegen gevallen. Was hier nog met 10 mensen van een andere organisatie, wat voor mij ook diverse drempels heeft weg genomen. Gaven ons wel apart op. Buiten deze groep ben ik heel gemakkelijk met andere feestvierders in contact gekomen. Heb leuke gesprekken gevoerd, waarvan een tot ver in de zeer late uurtjes. In het begin van de beide avonden, vond ik de muziek niet zo boeiend, wat later gelukkig veranderde. Kon toen niet los komen. Zag later dat veel feestvierders hun (jeugd)sentiment weer terug vonden en er lustig op los dansten, wat ook op mij ook aanstekelijk werkte. Gooide de schroom van mij af en ging ook de dansvloer op en legde al mijn energie hierin. Was vroeger een muurbloem, maar op deze avonden niet meer. Ontbijt en buffet uitstekend verzorgd door het hotel, met diverse keuze mogelijkheden. Ben niets tekort gekomen. Bedankt Els en alle anderen, die dit mogelijk hebben gemaakt.

by Marike on Singles Enzo

Dank je wel voor de leuke foto's.En natuurlijk voor het weekend. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar zoiets gegaan ben, maar zeker niet de laatste keer. Ik vond het vooraf best een beetje spannend maar ik heb een geweldig weekend gehad.

by Iris on Singles Enzo

Ik vond het een GEWELDIG weekend om nooit te vergeten. Vreselijk veel gelachen, maar ook een traan, met leuke mensen en een goede organisator en een stel leuke mensen die het hotel witteveen runnen. Bedankt allemaal Xx

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713