Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Informatie

Status Singles Enzo

Alle activiteiten van Singles Enzo zijn voor onbepaalde tijd komen te vervallen!!

Veelgestelde vragen

Op onze site proberen je we zo duidelijk en volledig mogelijk de juiste informatie over alle reizen en activiteiten te geven. Toch kan het voorkomen dat je bepaalde vragen hebt of/en meer inlichtingen wilt over een weekend, reis, feest of een daguitje. Om je alvast tegemoet te komen geven we hieronder een lijst van veel gestelde vragen.

Moet ik registreren of inloggen?

Eenmalig je gegevens invoeren is registreren. Daarna kun je makkelijk inloggen met je zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
Zonder registratie heb je geen account. Je kunt dus alleen inloggen als je ook daadwerkelijk de registratie hebt doorlopen. Het kan zijn dat je dit in het verleden heeft gedaan en je gegevens niet meer weet. Je kunt je inloggegevens laten versturen naar je e-mailadres. Klik hiervoor op ‘inloggen’ en dan op de regel ‘wachtwoord vergeten?’ Gebruikersnaam vergeten, stuur dan een mail met jouw naam en email adres.

Kan ik niet boeken zonder geregistreerd te zijn?

Ja zeker wel. Het is niet verplicht. Je kunt dan niet gebruik maken van de chatbox naast het arrangement, daarvoor moet je ingelogd zijn.

Hoe kan ik een arrangement/uitje boeken?

Achter elk arrangement (periode / kamer) staat info / boeken. Wanneer je op boeken klikt, heb je meteen het juist arrangement periode/kamer geboekt.

Hoe moet ik betalen?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een bevestiging/factuur, daar staan ook de gegevens vermeld over hoe je kunt betalen.

Als ik kom, krijg ik dan gemakkelijk aansluiting of kent iedereen elkaar al?

Zo’n 50% van de gasten is nieuw en komt alleen, 50% kent elkaar al van eerdere reizen. Maar iedereen, dus ook de mensen die vaker komen, willen andere mensen te ontmoeten.

Wie gaan er mee, wat zijn de leeftijden van de deelnemers?

Op de deelnemerslijst zie je de (nick-)namen, woonplaats en de leeftijden van deelnemers die deelnemen aan de activiteit / reis. Maar voel je niet te jong of te oud. Wanneer de reis/activiteit je aanspreekt heb je te maken met gelijkgestemden en dan is de leeftijd niet belangrijk.

Is er een eenpersoonskamer beschikbaar?

De vakanties in Turkije en Macedonië worden standaard aangeboden gebaseerd op een 1-persoonskamer. Wanneer je een kamer wilt delen, moet je zelf iemand regelen en krijg je korting.
De weekenden in Nederland niet, daar reserveren we een paar 1-persoonskamers. Je kunt kiezen, maar wees dan wel op tijd!
Het staat altijd duidelijk vermeld bij Prijzen&Boeken van betreffend evenement/vakantie

Waarom moet je als single toeslag betalen?

Er is een standaardprijs voor een eenpersoonskamer, als je genoegen neemt met meerdere personen op een kamer, dan is de prijs lager.

Ik wil samen met iemand carpoolen, kan dat?

Aan elke reis of activiteit is een forum-onderwerp gekoppeld. Deze vind je rechts op de pagina van de reis of activiteit. Op het forum kun je een oproep doen om een carpool te delen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Ik ben geen single, kan ik ook boeken?

Ja, het is ook mogelijk om bij ons te boeken als je geen single bent. Onze activiteiten zijn speciaal bedoeld voor alleengaanden. Dat betekent dat je alleen kunt boeken zónder partner. Je kunt natuurlijk wel samen boeken met een goede vriend of vriendin.

Is mijn vooruitbetaalde geld veilig bij Singles Enzo?

Ja hoor, het vooruitbetaalde geld is bij onze veilig en wanneer wij in financieel onvermogen verkeren, dan krijg je het geld terug via de Stichting GGTO. Je kunt alles over lezen bij Garantiestelling.

Bedrijven

Accomodaties

Heeft u een accommodatie in een mooie of bijzondere omgeving en denkt dat het een perfecte plek voor onze weekenden zal zijn. Schroom dan niet en neem contact met ons op.
Ook wanneer u een evenement heeft bestemd voor de doelgroep van Singles Enzo (mannen en vrouwen die alleengaand, allenstaand of single zijn vanaf 35+ t/m 60+) kunt u ervoor kiezen uw evenement tegen een vergoeding op onze site te publiceren.

Collega’s

Wanneer u een evenement (dansavond, stad- of natuurwandeling e.d.) heeft en die extra onder de aandacht wil brengen kunt u ervoor kiezen uw evenement tegen een vergoeding op onze site te publiceren. Eventueel ook door plaatsen Facebook en de Nieuwsbrief. Wel onder voorbehoud dat het niet concurreert met de activiteiten van Singles Enzo.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713