Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Groepswandelreizen

Singels Enzo biedt u de leukste groepswandelreizen in en buiten Europa. Wij zijn er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Mensen die, om wat voor reden dan ook, alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen.

Unieke groepsvakanties voor singles
Alleen op vakantie gaan is niet altijd even vanzelfsprekend en u ziet op tegen een zogeheten groepsreis. Toch wilt u graag contact met reisgenoten, maar dan wel zonder verplichtingen. Bij Singles Enzo treft u de juiste combinatie. Wij bieden een goede balans tussen activiteit, rust en vrijheid. Onze uiterst kundige reisleiders zorgen ervoor dat u de mooiste plekjes in de omgeving ziet tijdens onze goed georganiseerde groepswandelreizen. Als u meer informatie wenst over onze reizen dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij sturen u binnen 5 werkdagen alle benodigde informatie en betalingsmogelijkheden.

Contact
Bij Singles Enzo zorgen we voor een leuk en afwisselend programma, maar bieden ook ruimte om zelf met ideeën te komen. Ons excursieaanbod is zo opgesteld, dat u tegen zo laag mogelijke kosten toch zoveel mogelijk van de omgeving kunt zien. Ons kantoor is gevestigd aan de Kaagstraat 14 in Raalte. Voor een afspraak kunt u ons bellen: +31572373586 of u kunt ons een e-mail sturen: [email protected]. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van groepswandelreizen.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713