Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Single wandelen

Single wandelen

Bij de groepsvakanties van Singles Enzo kunt u als single wandelen en genieten met andere mensen in een nieuwe, boeiende omgeving.

Optimaal genieten
Onze uiterst kundige reisleiders laten u de mooiste plekjes in de omgeving zien als u als single mee gaat wandelen tijdens een groepsreis. Wij bieden een goede balans tussen activiteit, rust en vrijheid en zorgen voor een interessant en afwisselend programma. Alleen op vakantie gaan is niet altijd even vanzelfsprekend en u ziet op tegen een zogeheten groepsreis. Toch wilt u graag contact met reisgenoten, maar dan wel zonder verplichtingen. Bij Singles Enzo treft u de juiste combinatie.

Contact
Singles Enzo zorgt voor de juiste reisgenoten en de juiste reis, of het nu gaat om een reis waarin u volop geniet van natuur, cultuur en historie, reizen voor alleenstaanden, een single wandelvakantie in Europa of een relaxte strandvakantie met volop uitgaansmogelijkheden. Als u meer informatie wilt over ons reisaanbod, dan kunt u ons contactformulier invullen, u ontvangt dan binnen 5 werkdagen alle benodigde informatie en betalingsmogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd aan de Kaagstraat 14 in Raalte. Voor een afspraak kunt u ons bellen: +31572373586 of u kunt ons een e-mail sturen: [email protected].

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713