Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Single weekends

Single weekends bij Singles Enzo

Single weekends ; U bent single en u wilt graag een weekendje weg maar liever niet alleen. Singles Enzo biedt een uitstekende uitkomst. Wij organiseren singleweekends in Nederland voor vrijgezellen tussen de 30 en 55 jaar. Dit is een unieke ervaring die u eigenlijk niet mag missen. Via singleweekends bieden wij singles de mogelijkheid om op een ongedwongen manier nieuwe contacten te leggen en nieuwe vriendschappen op te bouwen. Wij bieden uiteenlopende singleweekends aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een singleweekend op het fraaie eiland Terschelling of een weekendje weg naar de Ardennen. Wilt u meer informatie over de verschillende singleweekends? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Single weekends van Singles Enzo
Singles Enzo is geen dating of relatie bureau. Vanuit onze denkwijze ontstaan nieuwe vriendschappen en relaties.  Door het ondernemen van verschillende activiteiten zoals wandelen en stadsbezoekjes heb je rustig de tijd om kennis te maken met elkaar. Vanuit die denkwijze hebben wij een fraai aanbod van verschillende singleweekends samengesteld. Typerend aan onze singleweekends is dat niets moet en bijna alles kan. Door onze singleweekends en singlereizen hebben vele singles nieuwe vriendschappen en relaties opgebouwd. De volgende kenmerken staan bij Singles Enzo centraal als het gaat om singleweekenden:

  • Een zinvolle ontmoetingsplek voor singles creëren
  • Zorgen dat mensen een nieuwe vriendenkring opbouwen door het organiseren van onvergetelijke singleweekenden
  • Sportieve, culturele en ontspannende activiteiten waar het sociale contact een belangrijke rol speelt

Contact opnemen met Singles Enzo
Wilt u meer informatie over de singleweekenden die wij organiseren? Wij informeren u graag over ons aanbod. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer +31(0)572 – 373586Single Weekends

 

 

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713