Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Wandelvakantie Turkije

Wandelvakantie Turkije

Een heerlijke wandelvakantie in Turkije beleeft u niet alleen. Met de gezellige reizen van Singles Enzo gaat u met een groep op pad om de mooiste stukjes natuur van het land te ontdekken, samen met een persoonlijke gids. Bent u geen single, maar wil wandelen met uw vrienden of gezin. Kijk dan eens op onze pagina van Wandelen Enzo

Zorgeloos genieten
Houdt u van wandelen, dan is er niks wat u tegen zou mogen houden om te beginnen aan een wandelvakantie in Turkije. Singles Enzo biedt u reizen op maat, waarin u waar krijgt voor uw geld en waarin u verblijft in knusse familiepensions. Zo ontdekt u niet alleen de prachtige natuur en het Turkse landschap, maar ook de gastvrijheid van de lokale bevolking en hun heerlijke manier van koken.

Meer informatie
U vindt meer informatie over onze wandelvakanties naar Turkije en andere soorten reizen op de website. Ook leest u hier meer over de oprichting van Singles Enzo en ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan. Wilt u zich het liefst meteen aanmelden, dan kan dat via de website. Ook kan het zijn dat u eerst nog een vraag heeft of dat u iets niet heeft kunnen vinden. In dat geval kunt u ons bereiken op nummer 0572-373586 of u kunt mailen naar [email protected].

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713