Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Wandelvakanties singles

Wandelvakanties singles

Bij Singles Enzo zit u goed als het gaat om leuke wandelvakanties voor singles en andere groepsreizen voor singles waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en historie.

Singles vakantie plezier met een groep
Wij bieden reizen voor alleenstaanden, single vakanties in Europa, een relaxte strandvakantie of actieve wandelvakanties voor singles. Onze enthousiaste reisleiders zorgen dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten en de mooiste plekjes in de omgeving kunt zien. Er wordt tijdens onze reizen altijd gezorgd voor de optimale balans tussen activiteit, rust en vrijheid. We zorgen voor een leuk en afwisselend programma, maar bieden ook ruimte aan u om zelf met ideeën te komen. Ons excursieaanbod is zo opgesteld dat u tegen zo laag mogelijke kosten toch zoveel mogelijk van de omgeving kunt genieten.

Contact
Singles Enzo biedt u flexibiliteit, vrijheid maar bovenal eerlijkheid en waar voor uw geld. Wij zijn er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Mensen die, om wat voor reden dan ook, alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen. Als u meer informatie wilt over onze wandelvakanties voor singles of over onze andere reizen, dan kunt u ons contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen alle benodigde informatie en betalingsmogelijkheden. U kunt natuurlijk ook bellen: +31572373586 of een e-mail sturen naar [email protected].

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713