Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Alleenstaandereizen

Het woord alleenstaandenreizen heeft vaak een negatieve bijklank. Singles Enzo organiseert reizen waarin mensen wel alleengaand zijn, maar niet alleenstaand. Zo kunt u met een gezellige, gevarieerde groep op vakantie naar de mooiste stukjes natuur.

Op ontdekkingsreis in Turkije
Singles Enzo organiseert kleinschalige, persoonlijke alleenstaandenreizen waar u nog gehoord wordt en de kans krijgt te genieten van een zorgeloze vakantie. Voor veel alleenstaanden is reizen lastig geworden, omdat ze niet met anderen mee willen gaan als ‘vijfde wiel aan een wagen’ en omdat de grote touroperators vaak gemengde reizen organiseren. Wanneer u reist met Singles Enzo moet er niks, maar kan er alles. Onze reizen gaan naar de bruisende, historische stad Kusadasi en naar het prachtige onontdekte Bafameer. Wij zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw geld en dat u weer opgeladen terug komt van vakantie. U leest alles over de verschillende reizen op de website.

Meer informatie
Ook leest u op de website meer informatie over prijzen, data en u leest reacties van andere vrijgezellen. Zo weet u voordat u op reis gaat alles wat u moet weten over de alleenstaandenreizen van Singles Enzo. Boeken is gemakkelijk via de website en als u vooraf nog een vraag heeft, dan kunt u die stellen door te mailen naar [email protected]. Ook kunt u bellen naar 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713