Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Groepsreizen voor alleenstaanden

De groepsreizen voor alleenstaanden van Singles Enzo onderscheiden zich van andere reizen door de kwaliteit van het aanbod en de gezelligheid binnen de groepen. De sfeer is ongedwongen en zo geniet u van een zorgeloze vakantie, terwijl u waar krijgt voor uw geld.

Ontspannen en opladen
Ga met ons mee naar Kusadasi; één van de groepsreizen voor alleenstaanden waar u zeker geen spijt van zult krijgen. In Kusadasi ontdekt u dat er een combinatie bestaat van prachtige stukjes natuur en een gezellig nachtleven. Terwijl u verblijft in een goed hotel aan de boulevard en vlakbij het strand, heeft u iedere dag de juiste uitvalsbasis voor allerlei soorten activiteiten. Een aantal hiervan zit in het weekprogramma. Of gaat u liever met ons mee naar het Bafameer? Een gebied waar u misschien nog nooit van heeft gehoord, doordat het nog onontdekt is door de grote massa. Hier komt u nog voornamelijk lokale bevolking tegen en u leert de gebruiken van het land kennen, terwijl u heerlijk ontspant in uw pension. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie
U leest alles over onze verschillende reizen op de website. Wilt u weten hoe andere singles onze groepsreizen voor alleenstaanden ervaren hebben, dan kunt u hun reacties lezen op de website. Ook kunt u zich hier direct aanmelden voor één van de volgende reizen. Vroege boekers krijgen 25 euro korting en ze betalen geen reserveringskosten. Heeft u voordat u gaat boeken nog een vraag, dan kunt u die stellen via [email protected] of 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713