Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Single maar niet alleen reizen

Veel mensen vinden het lastig om single maar niet alleen te reizen. Dit komt voornamelijk door het aanbod aan vrijgezellenreizen, waar u als vrijgezel niet echt de kans krijgt om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten. Dit is anders geworden sinds er Singles Enzo is. Onze kleinschalige organisatie zorgt ervoor dat er naar u persoonlijk wordt gekeken, zodat u de vakantie krijgt van uw leven.

Mogelijkheden
Samen met een groep gelijkgestemden gaat u single maar niet alleen reizen naar Turkije. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit de reis naar Kusadasi of de reis naar het Bafameer. Kusadasi is een bekende en bruisende stad in Turkije, waar u naartoe gaat om zowel te kunnen genieten van een zinderend nachtleven als van een heerlijke relaxvakantie. U verblijft in een goed hotel direct gelegen bij alle voorzieningen, zowel een winkeltje, de boulevard en het strand. Gaat u mee naar het Bafameer dan zult u een stukje onontdekte natuur leren kennen, waar het massatoerisme nog niet de overhand heeft en waar u kennis kunt maken met de lokale bevolking.

Aanmelden
Een aantal excursies zitten standaard in het weekprogramma, maar natuurlijk heeft u ook nog de ruimte om uw eigen ding te doen wanneer u single maar niet alleen gaat reizen. U leest alles over de verschillende reizen op de website, waar u ook foto’s en reacties van andere vrijgezellen kunt vinden. Wilt u zich direct aanmelden, dan kan dat online. Heeft u iets niet kunnen vinden of heeft u nog een vraag? Dan kunt u mailen naar [email protected] of u kunt bellen naar 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713