Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Vakantie voor vrijgezellen

Vakantie voor vrijgezellen met Singles Enzo

Vakantie voor vrijgezellen ; De gezelligste vakantie voor vrijgezellen boekt u via Singles Enzo. Onze reizen zijn gemaakt om u als vrijgezel te laten genieten van een zorgeloze vakantie, waarin u met een leuke, gevarieerde groep de mooiste plekjes van Turkije ontdekt. De reizen zijn bedoeld voor alle vrijgezellen vanaf ongeveer 35 jaar die weten wat ze willen, maar voelt u niet te jong of te oud voor onze vakanties want leeftijd speelt absoluut geen rol.

Leef uw leven
Veel grote touroperators bieden gemengde reizen aan, waarin de excursies vastliggen en waarin u weinig persoonlijke aandacht krijgt. Singles Enzo besloot het anders te doen. Directeur Els Plagman reed naar Turkije om daar de mooiste vakanties voor vrijgezellen samen te stellen. Zo zijn de reizen naar Kusadasi en het Bafameer ontstaan. Dit zijn twee heel verschillende reizen die u het beste van Turkije bieden en die u desgewenst kunt combineren. De reis naar Kusadasi laat u genieten van een bruisende stad, waarin u zowel tot rust kunt komen op het strand of genieten van de activiteiten als het gezellige nachtleven ontdekken. De reis naar het Bafameer laat u zien dat er ook nog onontdekte stukjes natuur zijn waar u gastvrij wordt ontvangen door de plaatselijke bevolking. Meer over deze reizen leest u op de website.

Meer informatie
U leest alles over het onstaan van Singles Enzo, de verschillende mogelijkheden en reacties van andere vrijgezellen op de website. Wilt u het liefst direct een van de heerlijke vakanties voor vrijgezellen boeken, dan kan dat via de website. Heeft u eerst nog een vraag, dan kunt u die altijd stellen via [email protected]. Ook kunt u ons bereiken op nummer 0572-373586.

Vakantie voor vrijgezellen

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713