Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Vakanties voor alleenstaanden

De meeste vakanties voor alleenstaanden die worden aangeboden door de grote touroperators zijn onpersoonlijk en daardoor vaak onaantrekkelijk. Singles Enzo besloot het anders aan te pakken en biedt u reizen aan waar u nog zorgeloos kunt genieten. U bent dan wel alleengaand, maar tijdens uw reis zeker niet alleenstaand.

Verschillende vakanties
Iedereen heeft zijn eigen idee van de ideale vakantie en daarom bieden wij verschillende soorten reizen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze reis naar het Bafameer, een prachtig stukje natuur waar het massatoerisme nog geen weet van heeft. U ontdekt hier nog het ware Turkije en u maakt kennis met de gastvrije, lokale bevolking. Een andere mogelijkheid is de reis naar het bruisende Kusadasi, waar u kunt genieten van de drukte van de stad, maar waar u zich ook terug kunt trekken op het strand of waar u deel kunt nemen aan een spannende excursie.

Contact
Met de vakanties voor alleenstaanden van Singles Enzo is alles mogelijk en dus kunt u zich direct aanmelden via de website. Hier leest u alles wat u moet weten over de reizen en ook kunt u zien wanneer de volgende groepen op vakantie vertrekken. U leest online reacties van anderen die u voor zijn gegaan en u bekijkt foto’s van de verschillende locaties. Heeft u nog vragen, dan kunt u die stellen via [email protected] of door te bellen naar 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713