Bel vrijblijvend: 0572 - 373586

Vrijgezellen reizen

Singles Enzo biedt u vrijgezellen reizen waarin u waar krijgt voor uw geld. Samen met een gezellige groep gaat u op reis naar de mooiste plekjes van Turkije, waar u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. We proberen ervoor tezorgen dat u in een week of twee weken tijd zo veel mogelijk kunt doen, voor zo min mogelijk geld.

Reisaanbod
Directrice Els Plagman zag het aanbod aan vrijgezellen reizen en besloot op een dag dat het anders moest. Er moesten reizen komen waarin mensen wel alleengaand zijn, maar zeker niet alleenstaand. Zo zijn de verschillende vrijgezellen reizen naar Turkije van Singles Enzo ontstaan. Vandaag de dag kunt u kiezen of u meegaat naar het Bafameer of naar Kusadasi. Dit zijn twee heel verschillende reizen, maar beide bestaan uit een heerlijk ontspannen programma waarna u opgeladen weer thuis zult komen. U leest alles over de verschillende reizen op de website, en bovendien bekijkt u hier foto’s. Ook leest u op de website reacties van vrijgezellen die u voor zijn gegaan.

Aanmelden
Als u zelf ook mee wilt op één van de heerlijke vrijgezellen reizen van Singles Enzo, dan kunt u zich aanmelden via de website. We gaan verschillende keren per jaar, dus is er voor u altijd wel een mogelijkheid. Heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u die stellen door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 0572-373586.

KVK: 38017786
BTW nr: NL807474435B01
IBAN nr: NL51 ABNA 0581489713